Back to All Events

Hälsodagen i Tierp

Välkommen till en familjedag i hälsans tecken!

Under Hälsodagen den 11 maj klockan 10–14 öppnar vi upp hela Vegavallen och bjuder på föreläsningar, mässa, tävlingar och aktiviteter för alla. Syftet är att synliggöra vad det finns för möjligheter till ett rikt liv i Tierp och att det finns många olika sätt att vara aktiv på.

Kl 12.00-12.45 Föreläsning med Sivan Jansson: Naturens läkande kraft

Bara att vistas fem minuter i naturen gör att stressnivån i kroppen sjunker. Hur påverkar naturen oss, kan vi använda naturen till att bli friskare? Forskning visar att naturen har en läkande kraft. Själv har jag fiskat mig friskare, säger Sivan Jansson, flugfiskeinstruktör. Sivans fiske

Earlier Event: April 2
Fiskeforum 2019 - tema fisketurism
Later Event: May 12
Flugfiskekurs för tjejer